Elektronikexperten ApS

Adresse
Strandvejen 62A, 4600, Køge, Danmark
Telefon
5058 1046
Er din kones iPhone eller stationære gået i udu og ved du ikke hvorfor? Ingen grund til at blive hidsig, for hos os kan vi nemlig få styr på de fleste former for forbrugerelektronik.
Når elektronik, eksempelvis din computer går i stykker er der mange mennesker, som uden tvivl farer ned for at købe noget nyt, fordi de tror, at det ikke kan betale sig at få den repareret hos en fagekspert. Men sådan er det dog ikke. Vælger du, at vi som fagfolk skal komme dig til undsætning, vil du nemlig indse, at der er ustyrlig mange monetter at spare ved at få den ubrugelig mobiltelefon eller Mac ordnet, og du kan selvfølgelig altid stole på, at vi holder hvad vi siger. De monetter du ikke bruger, kan du derfor anvende på noget sjovere.
Når personer ikke ved noget om faget, kan det være ekstremt vanskeligt at finde ud af hvad der ikke fungerer. Men det må du slet ikke bekymre dig om, da vores medarbejdere, som eksperter, uden tvivl vil ordne det for dig.
Da Elektronikexperten har utrolig meget viden indenfor branchen, kan du uden stress overgive din computer og mobil til os. Hos os reparerer vi tæt på alle versioner iPhones, så lige gyldigt hvilken version du besidder, skal du på ingen måde være urolig. Det tager slet ikke lang tid at reparere din mobil, og du er således meget velkommen til at blive hængende i vores lokale og vente. Det er virkelig vigtigt for os, at alle vores fantastiske kunder forlader butikken glade. Derfor kan du uden tvivl regne med at priserne er til at betale. Er du i tvivl om, om vi vil hjælpe dig, bør du henvende dig til os. Hermed vil vi hjælpe dig med alle de tvivlsspørgsmål, som du sidder inde med.


Elektronikexperten ApS
Strandvejen 62A
4600 Køge
Tlf.: 5058 1046