Coaching

Links 
Opret dit link her

Coaching, Coach København - Mindtrack Coaching

Strandgade 6, 1401, København K, Danmark
www.mindtrack.dk

Siden 2002 har Coach Bo Lauenborg hjulpet danskerne med liv og karriere. Med et coaching forløb med Mindtrack Coaching er du sikret at få det optimale coachingforløb med en erfaren coach. Klik ind og læs mere her

Telefon+29807183
E-mail

Få et bedre parforhold

Nordre Fasanvej 230a, 1tv, 2200, København, Danmark
www.bevidsthed.org/coaching-koebenhavn/parterapi-parforhold

Parterapi og parcoaching handler ikke kun om at løse konflikter. ParCoaching viser dig, hvordan I får mere intimitet, glæde og kærlighed i forholdet. Gør noget godt for dit parforhold! Kontakt en parcoach!

Telefon22321888
E-mail

Få hjælp til vægttab

Nordre Fasanvej 230a, 1tv, 2200, København, Danmark
www.bevidsthed.org/coaching-koebenhavn/slankecoach-vaegttab

SlankeCoaching - Få motivation til vægttab. - Få en handleplan der inkluderer kost, motion og livsstil. - Få hjælp til at identificere du mønstre, som leder til overspisning. Kontakt en effektiv coach i dag!

Telefon22321888
E-mail

Life Coaching - Få mest ud af dit liv!

Nordre Fasanvej 230a, 1tv, 2200, København, Danmark
www.bevidsthed.org/coaching-koebenhavn/droemme-maal

Life Coaching: Realiser dig selv. Indfri dine drømme og nå dine mål! Livet er for kort til kun at drømme. Find en effektiv coach, der kan hjælpe dig videre.

Telefon22321888
E-mail

Mandeterapeut

Morsøvej 34, 2720, Vanløse
www.mandeterapeut.dk

Annette Jønsson har specialiseret sig i terapi til mænd. Hun hjælper dem med at udvikle sig som mænd både i deres job samt i deres parforhold og ægteskab. Annette bruger metoden gestaltterapi som tager udgangspunkt i nuet og det enkelte menneske.

Telefon20 71 21 22

Personlig Coaching & Personlig udvikling

Nordre Fasanvej 230a, 1tv, 2200, København, Danmark
www.bevidsthed.org/coaching-koebenhavn/personlig-spirituel-u...

Personlig coaching er den hurtigste måde til personlig udvikling. - Få mere selvværd - Lær mindfulness - Opdag nye talenter vha. enneagrammet Kontakt en effektiv personlig coach i dag!

Telefon22321888
E-mail

Rådgivning & Coaching København

www.bevidsthed.org

Coaching & Parterapi i København. Coaching & Rådgivning tilbydes inden for flg områder: - Vægttab - Drømme og mål - Job og karriere - Maskulinitet og manderollen - Parforhold og intimitet - Stress og stresshåndtering - Personlig udvikling - S ...

Telefon22321888
E-mail

Rygestop

www.ziebellwellness.dk/rygestop.php

Rygestop - Ziebell Wellness tilbyder hjælp til dig, der har brug for råd om rygestop. Rygestop er svært og kræver viljestyrke så vi hjælper dig så dit rygestop bliver lettere at håndtere. Rygestop er en livsstilsændring, og vi er din bedste støtte.

Stress og traume coaching

Herlev Bygade 2, 1 sal, 2730, Herlev, Danmark
www.coachingpeople.dk/stress-coaching

Med en stor behandler gruppe og utrolig mange muligheder for at angribe og håndtere stress og traumer på er coachingpeople.dk det oplagte valg hvis du er ramt at stress eller har været ude for en traumatisk eller skelsættende oplevelse i dit liv, der har ...

Telefon+45 45 80 33 33
E-mail